Egreat H10...My review

Discussion in 'H10 4K HDMI 2.0a Audio&Video Spliter' started by OlivierQC, Mar 21, 2018.

  1. nticlav

    nticlav New Member

    hi.
    I'm new here. I have problems with the egreat H10 with firmware v2, through Audio-Mode it only passes sound in Dolby Digital or DTS and not audio-HD like Dolby-TrueHD or DTS-HD Master-Audio. I use the Egreat A5 as a media player and a Pioneer VSX-521 receiver compatible with Audio-HD.
    What I can do? or I just have to return it to the store where I bought it.
  2. Rita

    Rita Administrator Staff Member

    Hi @nticlav , it seems that your Pioneer VSX-521 doesn't support Dolby-TrueHD or DTS-HD Master-Audio.

    Please try to set A5 as Settings--Sound--Passthrough--Auto, if still no work, you need change to another receiver to test. Thanks.
  3. nticlav

    nticlav New Member

    hi rita, thanks for answering but I disagree, my receiver pioneer VSX-521 if that supports dolby trueHd and DTS-hd. link here https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/AV-Receivers/Pioneer Receivers/VSX-521-K
    if before buying the Egreat H10, I had the Egreat A5 connected to my receiver pioneer and if I passed the audio-HD, but it was limited to 1080p video and I could not enjoy the video in 4k. And now i have a Tv LG 4k.
  4. nticlav

    nticlav New Member

    Hi, my box has v2, if I go back to v1, I don't need dolby vision, but where do I download firmware v1 to flash it? I don't want to return my box or have to change the receiver. please help me?
  5. Rita

    Rita Administrator Staff Member

    Hi nticlav, if you don't need dolby vision, just keep the v2 in your H10, it is okay to work.
  6. nticlav

    nticlav New Member

    Hi rita. I need it to work, at least to try. I have checked putting the A5 in 1080p and connect it to the H10, from Main-Mode connect it to my receiver and for this connection if they pass the HD-audio. Then I ask myself. Why does not it go through Audio-Mode?
    I put the A5 back in 4k, I connect the H10, and I also connect a second TV to the receiver to check if the H10 sends only an audio signal and I see that it sends a video signal, a blue screen at 720p. is this correct?. passes the audio dolby and dts, retry but still doesn't pass truehd or dts-hd.
    Please, let me try to flash firmware V1!
  7. nticlav

    nticlav New Member

    Well, I had to return it. It has been a shame.

Share This Page