[New] A5BD_EN_Firmware_20170930_v1.2.5.6.rar (2017-09-30 v1.2.5.6)

Discussion in 'Egreat A5 Firmware' started by Rita, Oct 9, 2017.

  1. stefano nacci

    stefano nacci Member

    thank you so much . new firmware work very well for me. audio dolby atmos 7.1 , now work perfecly also in 4k UHD full 1.1
  2. stefano nacci

    stefano nacci Member

    1. resolution.
    for me and my tv LG Signature Oled 65W7V the resolution 4K@60HZ work perfectly
  3. Surachai

    Surachai New Member

    Hi Rita

    I try to set 4K UHD 60Hz and Deep Color to YCbCr420 10bit , It's OK , I Enjoy Movie with 4K HDR. But when i restart It's back to YCbCr420 8bit every time. Please Fix This.
  4. samnet1

    samnet1 New Member

    1) Please help to verify it as follows"

    a) I can set A5 with 4K UHD 60Hz and Deep Color to YCbCr444 8bit ,
    b) I take a look on the 4K movies.
    c) After that , I take note on the setting again " and change to YCbCr420 8bit AUTOMATICALLY

    2) Which HDMI that you use ???

    ( I use HDMI cable: Sony DLC-HE20XF &
    Elecom DH-HDP14E20BK ( HDMI Premium Certified Cable) which purchased from Japan
    http://www2.elecom.co.jp/products/DH-HDP14E20BK.html
  5. nenito2k

    nenito2k Active Member

    That setting problem is long known and noted in bugtracker... don't know why you guys are so surprised?!
    When it will be fixed...the changelog will say so..
  6. E_CS

    E_CS Active Member

    @samnet1
    Please try to ensure TV is on ready state before to start EgreatPlayer and on Egreat A5, HDMI auto adaptation is not check it(Setting/General/More settings/Display).
  7. samnet1

    samnet1 New Member

    I always do that
    1) Switching on TV first
    2) Switch on Egreat 5 later
  8. E_CS

    E_CS Active Member

    If also HDMI auto adaptation is not check, not idea what to do more.
  9. Flafik

    Flafik Member

    when it is included bluetooth - wi-fi doesn't work!!!
    + I repeat column bluetooth in movies blu-ray NOT work
    if any more mentioned it - nothing terrible.
  10. nenito2k

    nenito2k Active Member

    @E_CS @Flafik wifi can't work if bluetooth is on ? no matter the order of the first that we activate ?
  11. ovimaxy

    ovimaxy Member

    egraet jukebox NOT work any more from folder shared by my NAS QNap . :(
    I have 2 share folder on NAS, but from 1.2.5.5 fw jukebox not work , no poster and video are loaded. :mad:

    Shared folder from my pc work without any problem , egraet jukebox show film and poster.
  12. Flafik

    Flafik Member

    when at me bluetooth is included, the network is lost - videos aren't loaded on YouTube and the mouse from cetusPlay phone constantly disappeared. when I have switched off bluetooth, Wi-Fi became stable.
    +Wi-Fi works only 2.4G.A 5G doesn't see (but it is already hardware characteristics)
    Last edited: Oct 14, 2017
  13. nenito2k

    nenito2k Active Member

    i tested BT+wifi and still could use internet on my phone....was using skype. Did not test more...
  14. Flafik

    Flafik Member

    on Egreat the Internet isn't stable at the included bluetooth, but not on phone or the personal computer....
  15. nenito2k

    nenito2k Active Member

    overall this FW is quite good, and much much better than the last 2 ones ! Now library path works much better and movies load faster.
    Last edited: Oct 20, 2017 at 9:03 PM
  16. andre-asb

    andre-asb New Member

    Recently, there was such a problem when watching movies in 3D the menu is loaded, and when you press the button play when I go to the movie, the player hangs, I look with the built-in player. Problems occurred while viewing War for the Planet of the Apes and Transformers: The Last Knight.
  17. nenito2k

    nenito2k Active Member

    Try to delete cache of the egeat player...
    Look for all apps on the android system...and choose close...delete cache et reboot...
  18. HarryBalls

    HarryBalls New Member

    I haven't loaded it yet as 1.2.3.0 has been stable for me and reports of 1.2.3.9 weren't good. Is this 1.2.5.6 stable and safe / recommended to upgrade from 1.2.3.0?
  19. nenito2k

    nenito2k Active Member

    harry

    i was also like you...stuck on 1.2...that was great, but updated to .56...and all is fine...
  20. Hans

    Hans Active Member

    Anybody,

    Since I have this FW, it seems that regulare MKV files (1920 - 1080) doesn't play that smooth anymore as it did with older FW. From time to time (don't see/find a curtain period) the picture freezes for a fraction of a second and then continues playing again. Does anyone else have this problem too?

Share This Page